en elegi för alla sorger denna hösten handlat om

amandas / Permalink / 0
Torsdag eftermiddag och jag har redan denna vecka hunnit fått migrän 1 gång. Igår kväll bestämde vi oss för att äta pizza och sen har jag varit på fotbollsmatch. Känns som att skolan går relativt bra och vi har fått ordning här hemma. Har faktiskt inte fått punka på cykeln den här veckan!! De är bra gjort. 
 
Känner hur ruggigt mitt hår börjar bli och behöver färga det känns det som, men det är fortfarande augusti så får vänta nån vecka tills höstmörkret lagt sig på riktigt då jag kan färga håret lite mööörkare. Älskar att färga håret, man känner sig så fräsch då!
 
Så taggad på höst förresten, känns så himla bra. Tycker nog om hösten lite mer än allting annat, det är nog för att man kan göra typ allt då och ha på sig typ allt. Är en person som inte är så mycket för att hålla på och sminka mig eller fixa med håret, ibland kan vara kul, men vill oftast dra en mössa över huvudet.
Ju närmare hösten vi kommer så kommer ju vintern kort därefter, då jag äntligen kommer fylla 18!!! Känns som jag alltid i hela mitt liv, vad vi än gjort, så har jag varit för liten. Äntligen är jag inte för liten snart, men det är ett halvår kvar.. typ.. :)
 
 
 
 
Till top