sista helgen i Örebro

amandas / Permalink / 2
Har under en längre tid sagt att "men de är ju länge kvar tills jag flyttar". Idag slog det mig att jag har faktiskt flyttat nu. Lägenheten i Örebro är tömd och nya i Malmö är full i grejor högt som lågt. Det är nu det händer, kan inte riktigt förstå det själv att jag nu ska umgås med folk som pratar skånska och att jag kan cykla ner till stranden på 10 minuter. Det är så annorlunda. 
 
Gothia Cup 2013 med Lillån FK var de sista jag gjorde med klubben och jag hade förberett mig själv mentalt i flera dagar innan jag skulle säga hejdå, men när det väl var dags brast de bara ut. Blir nästan ledsen när jag skriver detta haha. Vi kom till B-slutspels final och var 1/4 lag som fick medalj med oss hem i bagaget tillsammans med en massa goda minnen tillsammans. Tusen tack för ett fint år och för en fin avslutning på Gothia, världens bästa tjejgäng. 
 
Det jobbigaste av allt med att flytta är nog att lämna mina närmsta, men framför allt jobbigt att åka ifrån Jenny. Det som är skönt är att hon kommer ner till mig på hennes lediga vecka!!! Är asglad!!
 
Säger de också att imorgon åker jag till Örebro igen till min far och bor där tills på måndag då jag åker ner till Malmö och kommer inte upp till Örebro på ett tag. Wow this feeling är så udda. Detta blir min "sista" helg, mina sista dagar i Örebro. Men jag kommer aldrig dö från staden.
 
 
 
Till top