I walk up on the river like it's easier than land

amandas / Permalink / 1
Möblerade om mitt rum idag och jag är såå nöjd! Hyllan stod framför sängen och nattygsbordet stod där hyllan står. Sysslat med det hela förmiddagen och drog iväg till gymmet vid 2 och sprang milen, under en timme!!! Målet är väl på något sätt att springa milen under en timme vilket jag gjorde idag. 5e dagen på gymmet den här veckan och känner att jag börjar få resultat på min träning nu. Och träningsverk, den är grov. 
Tror jag nämt det tidigare att jag är sån med nagelack att jag är beroende, måste måla naglarna. Har nu gjort franks manikyr på mig själv. Är nöjd. Armbandet är från H&M. 
Har annars mest tagit det lugnt, gick ut och åt med mamma på T.G.I Friday's en lördagkväll vilket var jättemysigt. 
Spenderar alldeles för mycket tid i sängen, tittar för mycket på film och stänger nästan aldrig av spotify. Har börjat tycka det är kul att sminka mig igen som jag inte tyckt sen 7an men börjar få tillbaka det nu. Har färgat håret mörkare och jag är nöjd med färgen trots att det nästan är svart ibland så känns det som jag. 
Mia har julbak och Rasmus är i Malmö och spelar hockey imorgon så det är väl hur jag spenderar min söndag, första advent. [början på tiden jag längtar tills är över] 
 
Har ni frågor på något eller så, skriv en kommentar eller vad som!!!
Till top