vad var året 2013

blandat, filosofi / Permalink / 0
Januari: 
DM silver efter ett fullsatt Idrottshuset. Fyllde 17 år och helvetesperioden pågick med laget.  Åkte till Alicante med kusinen och morbror i 4 dagar och spenderade till mestadels all min tid i idrottshuset eller i skolan. 
 
Februari:
Besökte Malmö för första gången i hela mitt liv nere i Höllviken. Var så facinerad av staden och trivdes så bra. Började gymma på gamla Träna Lätt! och spenderade en hel del tid där. Var sjuk till och från hela februari vilket gjorde att jag låg mycket hemma. 
 
Mars:
Fortsatte att vara sjuk en hel del och var ofta och mycket i Malmö, Höllviken. Fotade LDB matcher och trivdes så bra i skolan med tjejerna där. I mars var Sofies maskeradfest och det var väl de enda roliga jag kommer ihåg från mars. Alla uteträningar med Ajla och resterande gäng började vilket var otroligt kul att exprimentera med gränserna. Fick även denna månad reda på att vi skulle flytta till Malmö, men det var inte officiellt.
 
April:
Första april förlorade vi en match med Lillån med storsiffrigt, årets skämt mot ett lite sämre lag än oss. 
Gjorde så många fotoshoots att jag inte kan räkna och mådde bra i april. Var en hel del även då i Höllviken och Malmö och kände hur jag trivdes där. Hängde mycket med min favoritjulia och drog iväg på en massa roliga saker ihop.
 
Maj:
Gjorde min första tatuering på revbenen och gick på min första skånederbymatch på Swedbank stadion. Kom ut med att jag och min mamma skulle flytta till Malmö och det kändes i hela kroppen hur jobbigt det var och hur många gånger jag hade tårar och klumpar i halsen när jag berättade för mina kära. Tog första doppet i maj och umgicks hur mycket som helst med tjejerna i klassen och spelade fotboll hela tiden. Min tid gick åt, och när jag inte gjorde detta så gymmade jag. Åkte med Julia på One Direction och ångrar de inte en sekund.
 
Juni: 
Skolavslutning med tjejerna och klarade första året på gymnasiet. Började packa flyttlådor som sedan gick neråt Malmö. 4 lass totalt med saker. Spelade Örebrocupen med världens bästa tjejgäng och kom nära Frida, Josse, Johanna, Maja och Amanda vilket jag är så så glad över att jag gjort, så kul som vi hade med allt då. Värmer i hela kroppen typ. Besökte naturens hus en fin kväll och var på Liseberg med samma gäng en vecka senare och på midsommar, det var mysigt. 
 
Juli:
Gothia cup, är helt såld över Gothia cup med världens bästa tjejer. Så kul som vi hade kommer jag aldrig glömma. Discot, sena kvällar, bråken med bosnierna eller de sköna turerna med spårvagnar. 
Spenderade därefter tid i Malmö och ribban, som jag trivs. Träffade min dåvarande halvbror Filip i juli. Jobbigare vart de för varje dag då jag visste att jag snart skulle lämna Örebro bakom mig. 
 
Augusti: 
Favoritmånaden detta år. Lämnade iofs Örebro, men umgicks en hel del med Filip som visade mig runt Malmö, gatorna och allting. Malmöfestivalen är nog bland de bästa jag varit på med Panda Da Panda och John De Sohn. Träffade Timbaktu halv 2 på natten och bara var jätteglad, men så ledsen samtidigt. Jobbig månad men tycker ändå så mycket om den. Många dagar spenderades på ribban och stranden också med de enda två personerna i min "ålder" som jag kände, Filip och Robin mina dåvarande "halvbröder".
 
September: 
Skolan hade börjat och jag kom nära Siri och Mia och resterande människor i klassen, mina första vänner i Malmö. Så glad att jag träffat de. Gjorde min andra tatuering på nyckelbenet!!!! Var ute sent på nätterna och gick, grät jämt och ville inget annat än att försvinna i september. Värsta dagen på hela årtet var 14 september. Var så trött på allt, ville inte vara någonstans. Kändes som att jag inte hade något att finnas till för (det är inte så längre, jag är okej igen) 
 
Oktober:
Spenderade nätter på sjukhuset med kusinen och gymmade mig genom hela oktober. Började ta tag lite mer i skolan efter min nedgång i september och började se lite ljusare på allting, men ingenting kändes ändå bra. 26 oktober var det skånederbyt på Olympia. 
 
November: 
Började prata med en sån underbar människa och umgicks mer och mer med de i klassen. Bella kom in i vårat lilla gäng och det är jag jätteglad för. Kan inte riktigt berätta hur jag mådde för att det är så nära inpå, har kunnat analysera lite längre bak men november är för nära. Men i slutet så mådde jag bra, riktigt bra. 
 
December:
Glad genom hela december, men ledsnast i världen också. Träffar fortfarande en sån fin kille så jag håller humöret uppe på så sätt. Överlägger all min energi på det för att inte rasa. Hamnade i storbråk med Pers släkt och det kommer ge konsekvenser. Hade en fin jul och höll på att rasa samman i skolan i december. Sov aldrig och gick in i väggen. Tur att det är lov nu. 
Är ändå nöjd med året trots att det hänt så otroligt mycket. 
 
Till top